Wheel.Cars | Автомобільні шини та диски Loading

Авто хімія для видалення тютюнового запаху в машині

Про шкоду куріння зараз не говорить лише лінивий, але далеко не всі готові і можуть позбутися цієї згубної звички. Тому часто вдома, на вулиці та навіть у автомобілі курця оточує тютюновий дим. Він проникає в оббивку салону, пластикові деталі і призводить до появи в салоні неприємного запаху, позбутися якого досить складно. Також тютюновий запах може бути присутнім у салоні купленого б/у автомобіля.

Для того, щоб позбутися його, сьогодні використовуються різні засоби. Дана автокосметика продається в спеціалізованих магазинах у широкому ціновому діапазоні. Правила догляду за автомобілем та основні етапи застосування автохімії Фахівці автомийок радять дотримуватися основних правил догляду за автомобілем, в салоні якого курять. Це дозволить знизити інтенсивність запаху. Пам’ятайте, що після кожної поїздки слід очищати попільнички від недопалків, попелу та зла. Для цієї мети найбільш ефективно використовувати невеликий вакуумний пилосос. Також незайвим буде купити очищувач пластику, що дозволяє продезінфікувати поверхню матеріалу і нейтралізувати запах.

Якщо ж наведені вище заходи не допомогли і в салоні все одно відчувається сторонній запах, необхідно зробити комплексний догляд за салоном транспортного засобу. Авто хімія допоможе вам в цьому. Етапи боротьби зі сторонніми запахами в салоні авто Догляд за салоном складається з декількох етапів. Спочатку зніміть чохли, приберіть килимки та всі сторонні предмети. Потім для провітрювання відкрийте багажник і всі двері, і ретельно пропилісосьте оббивку сидінь та салону, а також вимийте попільнички. На наступному етапі виконайте вологе прибирання салону, а також його обробку різними речовинами. Зокрема, вам знадобиться очищувач пластику, засіб для догляду за текстилем або шкірою та інша авто косметика. Потім використовуйте речовину для нейтралізації запаху тютюну, яким обробіть усі поверхні в салоні.

Звертаємо вашу увагу, що перед використанням необхідно ретельно вивчити інструкцію та переконатися, що дана авто хімія безпечна для різних матеріалів, що використовуються в оформленні салону. Після цього знову проведіть вологе прибирання. На заключному етапі необхідно очистити та продезінфікувати кондиціонер. Очищення автомобільної кліматичної системи можна виконувати механічним способом та із застосуванням автохімії. Другий варіант є найбільш простим та ефективним. Сьогодні в магазинах представлені різні засоби для нейтралізації сторонніх запахів та очищення кліматичного обладнання. Вони випускаються у вигляді піни або аерозолю. Антибактеріальна обробка кліматичної техніки вимагає дотримання певного порядку: – заведіть двигун машини; – закрийте всі вікна та двері; – увімкніть кондиціонер; – запустіть на повну потужність рециркуляцію повітря; повітрозабірного патрубка і активуйте розпилення; – зачекайте час, вказаний в інструкції і потім провітріть салон.  

У найбільш складних випадках для очищення кондиціонера рекомендується використовувати піну, яка подається на випарник. Нею заповнюються всі повітропроводи та дренажний отвір. Згідно з інструкцією, якою комплектується автомобільна косметика, через якийсь час необхідно завести мотор і на 5-10 хвилин увімкнути кондиціонер. У цей час потрібно змінювати режими його роботи. По завершенні очищення, салон слід провітрити.  Такі заходи дозволяють позбутися запаху тютюнового диму в салоні автомобіля.