Wheel.Cars | Автомобильные шины и диски Загрузка

Інформація щодо мотобайків Хонда

Опубликовано Автор: admin

Широкий асортимент мотоциклів Honda охоплює практично будь-яку місцевість на землі практично на будь-якій швидкості. На вулиці вони варіюються від платформи CBR1000RR-R SP World Superbike Racing аж до CB300R «Neo Sports Cafe». На бруді все, починаючи від мотокросера CRF450R та перегонника на витривалість CRF450X, аж до зручного для дітей CRF50F. Між ними ви знайдете подвійні види спорту на бездоріжжі, такі як Africa Twin, CRF450L та класичний XR650L. І в крайніх ситуаціях лежать мотоцикли, такі як розкішний тур Gold Wing Tour, зручний для початківців Rebel 300 і абсолютно нова 60-х років відкинута Honda Monkey.

Honda випустила свій перший справжній мотоцикл, модель D, у 1949 році. З того часу він став одним із провідних світових виробників мотоциклів — і це навіть не кажучи вже про автомобілі, квадроцикли, реактивні літаки тощо. Понад 50 мільйонів Honda Super Cubs були продані менш ніж за 50 років, що робить його найпопулярнішим мотоциклом усіх часів. Від лінії спортивних байків CBR до лінійки позашляхових машин CRF до розкішного мотоцикла Gold Wing Touring, Honda має велосипед практично для всіх. Ось лише деякі з наших улюблених.

Золоте крило

Повністю відремонтований у 2018 році, завдяки абсолютно новому боксерові шести цилітровику об’ємом 1833 куб. См, який є більш потужним, а також більш економічним у використанні палива можна знайти тут https://honda.ua/motorbike/. Опціональна коробка передач з подвійним зчепленням робить велосипед надзвичайно простим у їзді. Зробивши увесь мотоцикл меншим і легшим, оновлюючи підвіску, він стане ще більш спортивним, а додавання сучасної електроніки стало важливою частиною капітального ремонту: 7-дюймовий TFT містить інформаційно-розважальну/навігаційну систему (зараз схвалена для використання з Apple CarPlay). Разом із судно плавським кораблем Gold Wing Tour — який додає топ бокс і кілька інших зручностей — цей мотоцикл створив свою власну спільноту, і з повагою. У 2020 році Honda оголосила про кілька поліпшень Gold Wing, включаючи переглянуту верхню коробку на моделі Tour, яка на 11 літрів більша — загалом на 61 літр — що дозволяє їй легко проковтнути два повнорозмірні шоломи. Ті з вас, хто регулярно відвідує двічі, знають, наскільки це покращення. Каламбур не призначений. Пасажирське житло тепер також має більш розслаблений кут нахилу спинки, товстішу піну для сидіння та вищий профіль.