Wheel.Cars | Автомобильные шины и диски Загрузка

В чому переваги автомобілів типу «універсал»

Опубликовано Автор: admin

Якщо казати про легкові транспортні засоби, вони можуть мати зовсім різні типи кузовних частин. При цьому найбільшою популярністю за останні декілька років стали користуватися універсали. Вся справа у тому, що ці машини представлені у вигляді класичних седанів, в яких передбачено більш просторий багажний відсік. Крім цього замість традиційної кришки багажника, тут встановлені додаткові двері. Саме тому такий транспорт ідеально підходить для перевезення пасажирів та транспортування вантажу.

Безумовно, на сучасному ринку представлений великий вибір автомобілів універсал, які в свою чергу мають свої окремі властивості. Крім цього вони здатні одночасно перевозити до 5 пасажирів, та до 1,5 тон вантажу. Але тут все залежить від характеристик силової установки, КПП та підвіски.

Давайте з вами більш детально поговоримо про автомобілі із кузовом універсал.

Насправді, найбільш популярна Шкода Фабія Універсал легко відрізняється від іншого транспорту. А все тому, що тут передбачена наявність більш довгого даху, який контактує із дверима. При цьому частіше за все такі авто мають по п’ять дверей. Але у деяких випадках можна зустріти транспорт універсал із трьома конструкціями.

Що стосується задніх дверей, вони можуть бути вертикальними. Таким чином, автомобіль відрізняється особливою практичністю. А все тому, що у ній можна перевозити будь-які габаритні предмети із прямими кутами. Також подібний транспорт може експлуатуватися для транспортування різноманітних речей, за рахунок місткого багажника.

Основні ознаки кузова універсал

Насамперед слід зазначити, що це дійсно практичне авто, яке ідеально підходить для водіїв малого бізнесу, які в свою чергу мають можливість зекономити на доставці товарів. Також така машина вважається ідеальним варіантом для великої родини.

По зовнішньому вигляду такий транспорт схожий із хетчбеком. Але при цьому він має свої окремі особливості. Тут справа йде про похилий або рівний дах, доволі місткий багажній відсік, чітких контурах кузовної частини, доволі довгого кузова та іншого.

Також слід зазначити, що багажник в універсалах поєднаний із салоном. При цьому він має об’єм до 600 літрів, а також може збільшуватися при розкладанні задніх сидінь.

Основні переваги універсалів

  1. По-перше, вони мають великий багажник.
  2. По-друге, тут можна зустріти моделі із великим кліренсом.
  3. По-третє, такий транспорт вважається ідеальним для сімейних поїздок.
  4. По-четверте, це многофункціональне авто, яке здатне задовольнити вимоги та потреби будь-якого водія.

Як бачите, це дійсно класний автомобіль, який здатен вирішувати будь-які задачі.