Wheel.Cars | Автомобильные шины и диски Загрузка

Чому краще за все вибирати ксенонові комплекти для свого автомобіля?

Опубликовано Автор: admin

Ксенонове обладнання за декілька останніх років зробило справжню революцію в області автомобільного освітлення. Вся справа в тому, що ці освітлювальні прилади значно відрізняються від своїх галогенних побратимів, які в свою чергу оснащені вольфрамовими нитками. Ці елементи достатньо швидко приходять в недійсність, за рахунок чого власникам доводиться замінювати лампочки в машині. При використанні ксенонових приладів із подібними неприємностями зіштовхуватися не доводиться. А все тому, що в їх конструкції відсутня ця нитка, а замість неї передбачена наявність двох електродів, між якими створюється електрична дуга.

Крім цього хочеться сказати, що ксенон здатен працювати не тільки довго, але й приємно. При цьому він забезпечую якісне підсвічування дороги у будь-якій ситуації.

Давайте з’ясуємо, із чим саме пов’язана така популярність ксенонового обладнання для автомобілів.

Як ми вже казали раніше, такі прилади мають зовсім іншу конструкцію. Також вони наповнені спеціальним газом, який не має ніякого запаху та кольору, що в свою чергу дозволяє підсвічувати значно більшу дистанцію.

  1. По-перше, ксенон забезпечує якісне підсвічування дороги та узбіччя.

  2. По-друге, такі лампи відмінно справляються із поставленою задачею на протязі довгого часу.

  3. По-третє, за допомогою ксенонового обладнання можна із легкістю прикрасити зовнішній вигляд транспортного засобу, що продемонструвати власний смак та стиль.

  4. По-четверте, кожен автомобіліст має можливість підібрати для окремих фар в авто ксенон із необхідною кольоровою температурою.

Перед тим, як придбати ксенон для автомобіля, необхідно із початку розібратися із цоколем лампочок. Для цього достатньо вивчити технічну документацію до машини, у якій виробник дає чіткі поради із цього приводу.

Безумовно, найбільша кількість автомобілів оснащена цоколем Н. Але існую і такі машини, фари яких потребують використання лампочок із іншим цоколем. Наприклад, у деяких із них використовується автомобільний ксенон HB4, який ідеально підходить до встановлення у дальнє та ближнє освітлення. Саме тут він повністю розкриває свій потенціал, за рахунок чого водії отримують якісне підсвічування дороги як у нічний час, так і у непогоду.

Підводячи підсумки можна із повною впевненістю казати про те, що ксенонові комплекти для автомобілів дійсно здатні виконувати велику кількість задач, пов’язаних із покращенням системи освітлення авто, а також із прикрашанням зовнішнього вигляду усього транспортного засобу.

Придбати повні комплекти ксенону можна на спеціалізованому ресурсі, не виходячи за межі власного будинку.